Roadkill Soda este o trupa rock care a luat nastere la Bucuresti, in 2011. Grupul a fost format de chitaristul si compozitorul Mihnea Ferezan, alaturi de fratele sau, bassistul Victor “Vava”Ferezan, tobosarul Alexandru Ghita si vocalistul trupei Luna Amara, Mihnea Blidariu. Primul album a aparut in acelasi an, A Fucked Up Trip Gone Bad fiind lansat in editie limitata pe caseta. Din 2011, line-up-ul original al trupei a suferit modificari, pe masura ce diferiti muzicieni s-au alaturat lui Mihnea si Victor.

Din punct de vedere al sound-ului, trupa isi are originea in cultura petrecerilor stoner low-fi, vizibila pe primele 3 albume, aparute din urmatorii 3 ani. Dupa materialul din 2014, Yo No Hablo Ingles, incepand cu Space Echo And Time (2016) si Mephobia (2018), trupa are o abordare muzicala mai vasta, cu influente atat moderne cat si vintage, precum Hendrix, Led Zeppelin, Queens of the Stone Age, Royal Blood sau Brant Bjork. Venirea vocalistului Andrei Byst Gherghel a adus un vibe puternic sound-ului trupei.

Roadkill Soda a avut numeroase turnee si a devenit un nume important prezent la festivalurile majore din Romania si din regiune, precum Exit Festival, Los AlMires, Street Moder sau Rockstadt Extreme Fest. Trupa a avut si turnee europene si a cantat in deschiderea unor artisti precum Slash featuring Myles Kennedy, Billy Idol, Phil Campbell, Crowbar, Nick Oliveri, Therapy, Planet of Zues, 1000Mods, Vintage Caravan, House of Broken Promises si multi altii.

Roadkill Soda a lansat 6 albume de studio, 2 dintre ele sub labelul Universal Music, iar cel mai recent, Sagrada, fiind lansat in 2020.