Director Festivals/Partner – Gadget ABC Entertainment Switzerland | General Secretary and Board Member Yourope – The European Festival Association

Începând cu ianuarie 2020, Christof Huber este partener în nou formată Gadget ABC Entertainment Group Switzerland, una dintre cele mai mari companii de entertainment din Elveţia. Este director pentru festivalurile din grup şi responsabil pentru OpenAir STt. Gallen, unul dintre cele mai importante festivaluri muzicale din Elveţia, Summerdays Festival Seaside Festival şi Unique Moments, un festival butic care are loc la Zurich. Lucrează, de asemenea, că booker pentru Stars în Town Festival care are loc în Schaffhausen, Elveţia.

Este membru al comitetului director Yourope, Asociată Europena a Festivalurilor, încă de la înfiinţarea din 1998 şi, din 2003, este secretar general al asociaţiei. Este co-fondator al iniţiativei europene Take a Stand, pe care a lansat-o în 2007, o m iscare în interioriul industriei muzicale care încurajează coeziunea socială în societatea noastră, promovează conştientizarea şi toleranţa pentru toate culturile, sexele, rasele, culorile şi religiile.

În 2017, a primit premiul pentru Excelenţă şi Pasiune la European Festival Awards pentru realizările sale în cadrul industriei europene a festivalurilor.