Goodlive | Managing & festival director SUPERBLOOM | Board member of Yourope, the European Festival Association

Fruzsina este managerul şi directorul festivalului Superbloom, cel mai nou festival mare lansat de grupul Goodlive, care are loc la Parcul şi Stadionul Olimpic din Munchen.

Fruszina a fost responsabilă să dezvolte şi să construiască la Berlin prima ediţie europeană a festivalului american Lollapalooza, pe care l-a şi condus în calitate de director creativ şi de festival, în perioada 2015-2020. Înainte de aceasta, a fost timp de şapte ani directorul artistic şi de program al festivalului Sziget, din Ungaria. Fruszina este membru al Yourope, Asociaţia Europeană a Festivalurilor

A fost director fondator al Biroului de Export Muzical Ungar şi a Institutului Cultural Ungar de la Bruxelles. Este co-fondator CEETEP, Programul de schimb de talente pentru Europa Centrală şi de Est, care acum e parte a ETEP, Programul European de Schimb de Talente.

Fruszina este co-fondatoare a mişcării Take a Stand, în interiorul industriei muzicale, care încurajează coeziunea socială în societatea noastră, promovează constientientizarea şi toleranţa pentru toate culturile, sexele, rasele, culoriloe şi religiile. Peste 100 de festivaluri şi agenţii de talente s-au alăturat acestei iniţiative.

În 2006, Fruszina a înfiinţat prima conferinţa şi showcase din CEE, la Budapesta, intitulată RegiON. Fruszina este profesor asociat onorific şi a primit distincţia naţională franceza “Chevalier des Arts et des Lettre” precum şi premiul pentru excelenţă şi pasiune la European Festival Award

De asemenea, este un invitat forate cunoscut în cadrul conferinţelor internaţionale şi lector la facultăţi unde ţine cursuri despre managementul în artă, dezvoltarea de concepte creative şi organizarea festivalurilolr. Scopul ei principal este crearea de valoare şi dezvoltarea unor festivaluri şi evenimente cu un line-up artistic şi creativ unic, cu conţinut valoros orientat în jurul diversităţii şi responsabilităţii sociale şi, mai ales, cu suflet, pentru a oferi o experienţă pozitivă de durată pentru public, artişti şi echipa.

Fruszina s-a născută la Budapesta, în Ungaria, a crescut în Munchen şi şi-a început cariera profesională în industria muzicală şi de entertainment la 18 ani.