EXIT festival – manager de program, membru al Consiliului de Administraţie | SEA DANCE FESTIVAL – manager de program, membru al Consiliului de Administraţie| REVOLUTION FESTIVAL – manager de program, membru al Consiliului de Administraţie | #Dev9t – manager de program şi concept, membru al Consiliului de Administraţie

Ivan Milivojev este unul dintre fondatorii mai multor festivaluri din Serbia şi din regiune: EXIT Festival (Serbia, 2000), Warriors Dance Festival (Serbia, 2012), Şea Dance Festival (Muntenegru, 2014), rEVOLUTION Festivă (România, 2015) şi #Dev9t (Serbia, 2015). De la înfiinţarea acestor festivaluri, Ivan este manager de program şi membru al Consiliului de Adminstratie. Pe lângă partea de booking de artişti, Ivan este implicat în toate stadiile care au legătură cu health & safety la festivalurile XIT, Şea Dance, rEVOLUTION şi #Dev9t.

Douăzeci de ani de experienţă, alături de lucrul la proiecte mari precum Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers, Franz Ferdinand, Madonna, The Chemical Brothers, Manu Chao, Gentleman, ZÂZ, Cheikh Lo, The Prodigy şi mulţi alţii sunt dovada profesionalismului şi calităţii. Istoricul sau bun de cooperare cu agenţiile de booking precum WME Entertainment, CODA, Primary Talent Internaţional, X-Ray, Elite Artist Management şi mulţi alţii sunt, de asemenea, dovadă a capacităţii foarte bune de organizare a lui Ivan Milivojev şi a dedicării sale muncii.

Incă din 2011, Ivan este membru al consiliului de administraţie al YOUROPE. Pe lângă jobul sau ca membru al consiliilor de administraţie sau managementul de program, Ivan este absolvent al Universităţii de Ştiinţe Naturale de la Novi Sad, departamentul de Business Informatics, specializarea Informatician operaţional.